Getting My kırklareli prefabrik ev To Work

Wiki Article

Maliyeti çOkay uygun olduğu İçin yaygın olarak kullanım alanına sahiptir. Tek katlı veya iki katlı şeklinde kullanım alanına sahiptir. Depreme karşı oldukça dayanıklıdır ve deprem bölgelerinde tercih edilen konut tipleridir.

daha da cazip görünmeye devam ediyorsa tabii ki değerlendirilmesinde bir sakınca yok. Zira konutlar son derece dayanıklı dış panel yapıları sayesinde onlarca yıllık kullanımı garanti etmektedir.

İnsanların yaşam tarzı ve beklentileri değiştikçe, prefabrik ev modelleri de bu değişime ayak uyduruyor. Gelecek yıllarda, akıllı ev teknolojileriyle entegre edilmiş modellerin tercih edilmesi bekleniyor.

Tek katlı prefabrik villa modelleri dış estetiği ve iç kullanım ergonomisiyle lüks villa konutta beklentilerin tam karşılığı. a hundred m² ile 200 m² arasında şekillenen planlar müşteri beklentilerine özel daha fazla metrajlara da kolayca yükseltilebilmektedir.

Prefabrik villa modelleri plan kat özellikleri ve yapı sistemine göre sınıflandırılmaktadır.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

İki katlı prefabrik evler, dar alanlara kolaylıkla yerleştirilebilir, edirne prefabrik böylelikle alandan tasarruf ederek istenilen oda sayısı alan dar bile olsa planlayabilmektedir. prefabrik Oldukça modern ve şık tasarıma sahip bu evler, her tasarıma uyum sağlar ve kolaylıkla dekor edilebilir.

Doğalgaz kombi, soba, klima benzeri elektrikli ısıtıcılar kullanılarak prefabrik evde sıcak ortam hazırlanabilir. İyi yalıtımıyla ısıtılan prefabrik ev içi uzun süre sıcacık kalır.

Ayrıca bunun bir diğer önemli artworkısı da villa gibi müstakil bir evde yaşama olanağıdır. Tek katlı ya da tekirdağ prefabrik ev modelleri çOkay katlı projeler olduğundan dolayı evin tüm niteliklerini tercihlerinize göre belirleyebiliyorsunuz. Balkonu, bahçesi, verandası olan bir konutta yaşayarak mecbur kaldığınız değil, tercih ettiğiniz bir evde yaşamaya hemen başlayabiliyorsunuz.

Özge Yapı olarak malzeme ve prefabrik ev modelleri işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Ancak genel olarak değerlendirildiğinde, konteyner prefabrik evler geleneksel konutlara nazaran daha uygun fiyatlıdır.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton planına göre thirty cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page